Vi tilbyder nedenstående Atlassian services

Pilotprojekter

Hvis I har behov for at se og teste en Atlassian løsning først, for at kunne vurdere om det er den rette løsning for jer, kan vi starte ud med at lave et specialdesignet pilotprojekt.

Health Check

Aety tilbyder en 360 graders gennemgang af Atlassian installationer, som dækker behov fra licensændringer til cloud migration og performance optimering.

Migrering til Cloud

Har I Atlassian server eller data center, men ønsker at migrere til cloud kan vi stå for jeres migreringsrejse. Vi tilbyder en indledende og gratis migreringsworkshop for at vurdere jeres modenhedsniveau.

Licensadministration

Vi kan hjælpe både nye og eksisterende kunder hos Atlassian med licensadministration af Jira (Service Management, Software, Align), Confluence, Bitbucket og øvrige applikationer i Atlassians portefølje.

Konsulentassistance

Aety leverer mange forskellige typer konsulentassistance inden for Atlassian området. Typisk arbejder vi inden for to overordnede områder: Løsningsspecifik- og platformsspecifik konsulentassistance

Udvikling

Vores udviklere har erfaring med at levere skræddersyede apps og integrationer tilpasset jeres specifikke behov

Drift

Aety har et kompetent driftsteam der kan hjælpe jer og jeres virksomhed med at opnå en sikker og stabil drift af jeres Atlassian produkter.

Atlassian træning

Vi tilbyder Atlassian specifikke kurser i samarbejde med Teknologisk Institut. Her har I mulighed for at vælge generelle kurser og virksomhedsspecifikke kurser.

Kontakt os i dag!

Har I behov for en af vores Atlassian services, kan I kontakte os via nedenstående formular.