Operations

Slip af med den interne drift!

Hos aety har vi erfaret at mange organisationer ønsker at fokusere på andet end drift af Atlassian applikationerne. Grundene til dette kan være mange. Det kan være at det nuværende driftsteam har:

  • manglende båndbredde i forhold til at holde organisationens Atlassian platform up to date, da andre driftsopgaver prioriteres højere.

  • manglende kompetencer og manglende tid til at dygtiggøre sig inden for administrationen af Atlassian produkterne

  • ønsker om at fokusere på de applikationer der leverer organisationens kerneservice

I alle tilfælde har aety et kompetent operationsteam der kan hjælpe jer og jeres virksomhed med at opnå en sikker og stabil drift af jeres Atlassian produkter.

Typer af operationsmodeller

Da Atlassians produkter udvikler sig konstant, er det nødvendigt at investere tid og ressourcer i at kende produkterne fuldt ud. Vi er applikationsspecialister på området, og holder os konstant opdateret med nye features til produkterne, eventuelle faldgruber, sikkerhedsforanstaltninger, troubleshooting og andet. Vi har et supportteam der står klar til at hjælpe, hvad enten du oplever performance issues, efterspøger nye funktionaliteter, eller blot ligger inde med generelle spørgsmål at funktionel- eller teknisk karakter.

Nedenfor følger de typiske modeller som vores kunder vælger:

Klippekortsløsning efter behov

Denne omkostningseffektive model bruges af organisationer, der ønsker at gøre brug af aetys operationskonsulenter ved spidsbelastninger, eller til særlige konfigurations og/eller vedligeholdelsesopgaver. Typisk købes et klippekort på 15, 30, eller 45 timer, som automatisk fornyes.

Outsourcing af 2/3. level

Ubegrænset adgang til 2. og 3. level konsulenter, som kombineres med jeres eget driftsteam.

Fuld platform support

Fuld platform støtte fra 1. level forespørgsler til tilpasning af platformen af vores konsulenter. Med vores AWS-partnerskab kan vi overtage det fulde vedligehold af jeres Atlassian platform, så I ikke skal bekymre jer om oppe-tid og tilgængelige ressourcer i jeres eget driftsteam.

Foruden de ovenstående standardiserede pakker, skræddersyr vi også pakker der lever op til jeres konkrete behov. Det kunne for eksempel være en aftale om CVE-dækning, hvor aety forpligter sig til at gøre jer opmærksom på sårbarheder i Atlassian produkter, samt patchning af disse. Et andet eksempel kan være et årligt opgraderingsroadmap, hvor vi 2-4 gange årligt opgraderer jeres platform til en aftalt pris.

Til alle ovenstående modeller aftaler vi en Service Level Agreement, der lever op til jeres forventning baseret på, hvor kritisk Atlassians produkter er for jeres organisations kontinuerlige drift.

Skal vi hjælpe jer med drift af jeres Atlassian produkter?

Tag kontakt til os via nedenstående formular