Del dette indslag

Jira er én af produkterne tilhørende Atlassian, der er designet til at hjælpe teams til at samarbejde og skabe overblik over opgaver. Ved hjælp af brugerdefinerede felter, integreret workflows og skræddersyet opsætning bliver samarbejdet og produktiviteten i teams øget. Jira tilbyder et hav af funktioner, workflows og applikationer, som gør at Jira kan benyttes af alle slags teams

Selvom Jira fungere godt som selvstændigt produkt, bliver det kun bedre af at tilføje add-ons fra Atlassian Marketplace. Da der findes flere tusinde apps på markedspladsen, har vi gjort det nemt for jer og udvalgt 4 apps, som vi mener er de bedste til Jira. Alle 4 nedenstående apps er nogle vi bruger internt i aety til vores egen Jira instans, og vi anbefaler dem også til mange af vores kunder.

Elements Connect – external data fields

Elements Connect – external data fields bringer eksternt data ind i jeres Jira-issues, og herefter selv konfigurere visningen af data. Applikationen er med til at skabe en merværdi for jer som indhenter data fra eksterne kilder, og som ikke ønsker manuelt at koble dem til de forskellige Jira-issues.

Queues for Jira Service Management

Queues for Jira Service Management administrerer issues fra flere projekter i den samme queue. Applikationen er ideel til teams, der arbejder med flere projekter, og som ønsker at skabe overblik over virksomhedens arbejde, så der kan fokuseres på de vigtigste opgaver.

Configuration Manager for Jira

Configuration Manager for Jira understøtter forretningsteams, der skal migrere hele Jira opsætninger eller udvalgte projekter mellem server og data center instanser. Selvstændigt, er det en glimrende applikation, men kombineret med Configuration Manager Cloud Migration Tool kan man også migrere sin data til cloud.

ProForma: Forms & Checklist for Jira

ProForma: Forms & Checklist for Jira bygger dynamiske formularer og tjeklister i Jira uden brugerdefinerede felter. Applikationen hjælper med at fange issue-oplysninger uden behov for yderligere kodning af felter.

Ud over de apps, som vi har fremhævet her, findes der tusindevis af andre apps til Jira. I kan altid selvstændigt gå ind på Atlassians marketplace for at se og læse om de mange forskellige apps. Men I kan også tage brug af vores ekspert-viden og få identificeret de mest relevante applikationer for jer – i så fald kan I kontakte os på +45 70 70 72 71 eller info@aety.io.

Skal vi hjælpe?

Så book et uforpligtende møde

Mere at udforske