Del dette indslag

Jira Service Management (JSM) er det eneste Service Management værktøj, der forbinder udvikling, IT og forretningsteams på samme platform og lader arbejdet flyde problemfrit mellem dem.  Det er derfor en platform, der kan benyttes til at understøtte ITSM og ESM-processer. Med de mange muligheder, kan JSM nemt tilpasses til virksomhedens forskellige behov. JSM’s mange fordele gavner forretningsenheder ved at samle indgående henvendelser, der øger samarbejdet mellem og på tværs af teams. Er I i tvivl om I skal vælge JSM som jeres service management platform? Så kan I læse om en række fordele, som platformen vil have for jeres virksomhed:

Løbende tilpasning og forbedring af arbejdsgange,

Med JSM betaler du kun for de funktioner, du bruger. JSM tilbyder en moderne tilgang til en justerbar og fleksibel struktur, med fokus på arbejdsgange for at levere den bedste service. Platformen samler løbende løsninger på gentagende problemstillinger i form af how to’s, dette giver jer muligheder for nemt og hurtigt at løse problemstillingerne uden yderligere assistance.  

Bryd siloer og minimer centraliserede flaskehalse

Jira Service Management nedbryder siloer og hjælper i stedet med at bygge broer der fremskynder arbejdsflowet på tværs af teams. Fuld synlighed i data gør det nemmere at spore opgaver og træffe bedre beslutninger hurtigt. JSM integreres problemfrit, hvilket giver teams mulighed for at samarbejde om problemer uden at forlade deres systemer. I stedet for en alt for centraliseret tilgang, der passer til alle, kan forskellige teams hurtigt komme i gang med tilpasningsdygtige processer, der passer til deres arbejdsgang. Lige meget om du sidder i et IT, forretning eller udviklingsteam, kan workflows i JSM blive tilpasset til de forskellige behov der efterspørges.

Faktaboks

Jira Service Management er udviklet af Atlassian og er en web-baseret platform, der gør det nemt at håndtere og prioritere indgående incidents og serviceanmodninger. Jira Service Management kan benyttes af alle slags teams, men bruges hovedsageligt som service desk. Med over 3.000 apps i Marketplace, kan I integrere værktøjer der tilpasser Jira Service Management efter jeres behov.

Gennemsigtig, konkurrencedygtig prismodel

Atlassian tilbyder en konkurrencedygtig og gennemsigtig prismodel. Med Atlassian forekommer der ingen skjulte priser eller vanskelige forhandler. I betaler én pris og modtager hele pakke der vil forbedre jeres forretningsværdi.

Hurtig implementering, konfiguration og administration

Jira Service Management kan implementeres og konfigureres hurtigt. Trods hurtig levering, bruger vi tiden på at lære jeres forretning at kende og imødekomme jeres behov. Vi anvender en agil arbejdsgang, der sørger for en effektiv og fleksibel løsning, så vi undgår længere leveringstid.

En moderne arbejdsplatform

Jira Service Management er en moderne arbejdsplatform, der tager hensyn til mennesker, kulturer og praksisser. Platformen frigør hvert holds potentiale ved at optimere sporingen af arbejdet på tværs af virksomheden. Den enkle og automatiske brugergrænseflade i Jira Service Management har forbedret brugeroplevelsen for slutbrugere. I stedet for komplekse arbejdsgange, som er tilegnet nogle få, trænede superbrugere, har brugervenligheden ført til hurtigere og mere udbredt anvendelse på tværs af organisationen.


Hvis du er interesseret i at vide mere omkring Jira Service Management og hvordan platformen kan skabe værdi for lige netop din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på info@aety.io eller +45 70 70 72 71.

Skal vi hjælpe?

Så book et uforpligtende møde

Mere at udforske