Det Agile Paradigme

Et grundprincip indenfor det agile paradigme er en fundamental accept af, at verdenen ikke er statisk, men derimod i konstant udvikling. Det imødekommer det agile paradigme ved at opdele arbejdspakker i mindre bidder, ofte kaldt sprints. I praksis er det agile paradigme operationaliseret i process frameworks, såsom Scrum, KanBan, eXtreme programming, osv.

Når en organisation arbejder på denne måde, er der rum til at lave fejl og få feedback, som giver en kontinuerlig læring, der kan inkluderes i det næste sprint. Overordnet gør det agile paradigme op med traditionelle plandrevne tilgang ved at omfavne foranderlighed. 

Overgangen til det agile paradigme stiller store krav til de samarbejds-løsninger man vælger. Ofte vil en agil transformation indebære at Excel, Word og MS project udskiftes med mere fleksible løsninger. Disse løsninger skal muliggøre en høj grad af automatisering, understøttelse af ikke-dokumentbaseret videndeling, effektiv transperant opgavestyring og økosystemer, hvor man nemt kan udvide løsningen i takt med at teamets modenhed øges.

Koblingen til DevOps

Til at starte med ramte den agile bølge udviklingsteams. Med DevOps inkluderes drifts/operationsafdelinger for at skabe én samlet agilt IT-enhed, der ikke består af siloer, men som arbejder sammen om at levere mest mulig forretningsværdi til sine kunder. Aety kan understøtte denne transformation med én samlet platform.

Fordelene ved at integrere IT til én samlet DevOps-enhed:

  • Alle faser af en applikations livscyklus håndteres af et samlet team

  • Muliggør at øge hastigheden fra idé til implementering i produktionsmiljøet

  • Automatisering af hele værdikæden

Kilde: Atlassian

Vi tilbyder forskellige DevOps services

Samarbejdsværktøjer til at understøtte det agile paradigme såvel som DevOps teams

I aety understøtter vi eksisterende og nye teams med samarbejdsløsninger. Dette er uanset om jeres teams arbejder efter frameworks, såsom Scrum, Kanban, XP eller et helt andet rammeværk.

Vi kan implementere en samarbejdsplatform til agile teams, som understøtter:

  • Boards til opgavestyring efter jeres foretrukne agile framework, Scrum, KanBan, etc.

  • Effektiv test management

  • Automatisering af manuelle arbejdsopgaver

  • Samarbejdsorienteret dokumentationsplatform

  • Integration til jeres kodenære værktøjer

  • Effektiv rapportering i realtid igennem Dashboards

  • Muligheden for at udbygge løsningen løbende med egenudviklede komponenter eller produkter fra et stort økosystem

For at understøtte jer med en samlet løsning tager vi udgangspunkt i vores partnerskaber med Atlassian, monday.com, AWS og Miro.

Kontakt os her