IT Service Management

Hos Aety er vi eksperter i at levere IT Service Management (ITSM) løsninger, der optimerer jeres IT-ressourcer effektivt. Vores tilgang fokuserer på, hvordan I kan udvikle, levere og vedligeholde jeres IT for at sikre optimal drift og servicekvalitet.

Vi tilbyder ITSM-løsninger bygget på enten Freshworks eller Jira Service Management til både den private og offentlige sektor. Vores løsninger er designet til at være fleksible og kan tilpasses jeres unikke krav. Vi kan implementere ITSM som en samlet platform eller i moduler, hvilket giver jer mulighed for gradvist at integrere de løsninger, der bedst matcher jeres behov.

Med en ITSM-løsninger kan I forvente en markant forbedring i både jeres interne effektivitet og i serviceniveauet over for jeres eksterne kunder. Vores mål er at sikre, at jeres organisation udnytter IT på den mest effektive måde, der understøtter både nuværende og fremtidige forretningsmæssige behov.

Har I behov for en IT Service Management løsning?​

Vores løsning understøtter alle kernekoncepter indenfor IT Service Management, eksempelvis:

Service Request Management

Gentagne henvendelser f.eks. adgang til applikationer, software og hardware opdateringer.

Knowledge Management

Brug af en vidensbank til at dele og vedligeholde viden.

IT Asset Management

Implementeringen af en robust CMDB til at sikre, at en organisations aktiver er talte, vedligeholdt, opgraderet, mv. Generelt skal der sikres overblik over aktivers status og tilknytning.

Incident Management

Håndtering af ikke-planlagte begivenheder, f.eks. nedbrud, hacker-angreb, mv.

Problem Management

Identifikationen af årsager til incidents og implementering af tiltag for at undgå incidents i fremtiden

Change Management

Sikring af procedurer for effektivt at gennemføre ændringer i software, hardware og IT-infrastruktur. Skab gennemsigtighed om, hvornår disse udføres samt sikre de nødvendige godkendelser.

Har I spørgsmål til Service Management, kan I kontakte os her: