Aety er Amazon Select Partner

Amazon Web Services (AWS) tilbyder en bred palette af tjenester, og udfordringen er derfor at vide hvilke services, der er relevante for at løse jeres konkrete problemstilling. Cloud er et oplagt valg for rigtig mange virksomheder, og som AWS Public Sector Partner har vi særlig indsigt i – og erfaring med – offentlige virksomheders udfordringer i deres cloud-strategier, f.eks. I forbindelse med GDPR-bestemmelser og håndtering af data. Derfor kan vi både rådgive om strategi, være implementeringspartner på cloudmigreringer, samt tage ansvar i form af drift-, support- og databehandleraftaler.

Hvad kan vi gøre for jer?

Migrering

Baseret på AWS best practice frameworks og tooling kan vi hjælpe med at flytte dine services til cloud. Vi tilbyder både analyse af din eksisterende løsning, samt forslag til hvordan migrering skal foregå, og om der er dele af løsningen der bør gentænkes for at få maksimal værdi ud af migreringen. Når analyse og løsningdesign er på plads, er vi klar til at hjælpe med eksekvering af projektet. 

Hosting

Mange virksomheder hoster selv Jira eller Confluence, som over tid er blevet mere forretningskritisk. Vi tilbyder et one-stop shop for support og hosting af jeres Atlassian platform baseret på AWS og Atlassian best practice setup. I kombination med vores erfarne specialister, som både har ekspertise med Atlassian og AWS, får I garanti for god service og højt fagligt niveau.

Well-Architected Review

Er dine services sikre? Får du noget for pengene? Har du opnået tilfredsstillende performance? Disse spørgsmål (og mange flere) kan du få afdækket med et Well-Architected Review. Vi tilbyder workshops med en gennemgang af både enkelte workloads og hele jeres cloud-landskab. Resultatet er et overblik over både styrker og forbedringspunkter, så I kan planlægge den løbende indsats i jeres cloud.

Manage AWS with Jira Service Management

Har I brug for styring og overblik? Bruger i Jira Service Management, eller overvejer I at skifte? I får en moderne ITSM-platform med indbygget CMDB - og I får også mulighed for at kontrollere jeres AWS-miljøer. Vi muliggør opbygning af et AWS service katalog, og sikrer derigennem bedre self-service for medarbejderne, samtidig med at I kan fastholde overblikket og kontrollere udgifterne.

Rådgivnings- udviklings- og implementeringsydelser

Aety tilbyder både rådgivnings- udviklings- og implementeringsydelser i forhold til AWS. Dit cloudprojekt har bedst chance for at levere værdi, hvis der på forhånd er opsat nogle succeskriterier og formuleret en plan for, hvordan du kommer i mål. Her er Aety din erfarne sparringspartner. Du får tilknyttet en leveranceansvarlig, som sikrer kommunikation og forventningsafstemning, og sørger for at de rette kompetencer er til stede for at sikre dit projekts success. På tekniksiden kan vi stille med AWS-certificerede konsulenter indenfor arkitektur, udvikling og drift.

Læs vores nyeste blogindlæg om AWS

Tag fat i os, når I skal i gang med jeres næste cloud-projekt.