HYCU er en platform, som tilbyder databeskyttelse og back-up til en lang række SaaS-platforme, såsom Jira, Confluence, Monday.com, Google Workspace og Microsoft 365.

HYCU Partner

HYCU leverer SaaS baseret databeskyttelse, katastrofegendannelse og ransomware-beskyttelse til tusindvis af virksomheder, verden over.

Ofte garanterer leverandører af SaaS-produkter disaster recovery, hvis der opstår en incident på deres side. Dette gælder dog ikke, hvis du selv som kunde kommer til at kompromitere din platform ved fejlkonfiguration, fejlbehæftet masse-import eller ændring i de grundliggende indstillinger.

HYCU er et oplagt valg for dig, som ønsker at få en løsning, der kan levere et samlet overblik over backup og restore på tværs af SaaS produkter, og som gerne vil undgå besværligheden ved at skulle administrere og skalere infrastrukturen. Med en HYCU løsning vil din data altid være tilgængelig for dig, hvis uheldet skulle være ude.

Aety kan hjælpe jer med indkøbe licenser til HYCU. Herudover kan vi også tilbyde en række services, hvor I lader os opsætte, monitorere og administrere jeres back-up løsning.

Gør jeres administration mere overskuelig

Beskyt jeres data nemt

Hvorfor vælge HYCU gennem aety?

Som HYCU partnere har vi hos aety indsigt og ekspertise til at hjælpe jeres organisation med at udnytte HYCUs fulde potentiale. Vi tilbyder fordelagtige licenspriser samt en komplet skræddersyet opsætning for at sikre, at I får mest muligt ud af værktøjet.

Kontakt os i dag for at udforske, hvordan HYCU kan skabe værdi for jeres forretning.